Galerie

Schilderijen die ik in opdracht gemaakt heb

uit 2005 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zwanen bij Nieuwkoop

Zwanen bij Nieuwkoop

2024

Nieuwkoopse plassen met zwanen.

Dierentuin

Dierentuin

2023

Deze opdracht mocht maken voor een goede kennis van ons. Zij zijn verhuist, en dit schilderij is een mooie herinnering aan hun vorige woonplek.  

Willy's Kaaswinkeltje

Willy's Kaaswinkeltje

2019

Dit is een muurschildering die ik gemaakt heb voor Willy. Het is het kaaswinkeltje wat zij in het verleden runde.

Boerensport Verhaar

Boerensport Verhaar

2014

Boerensport Verhaar heb ik gemaakt voor Willy Verhaar. Zij is een goede kennis van ons. Dit schilderij is gemaakt op twee afscheidings schermen, en doet dienst op de boerderij, waar van alles te doen is.

Panorama de Sales

Panorama de Sales

2014

Panorama de Sales heb ik gemaakt voor de expositie die in de maanden juli en augustus 2014 in de RK kerk van Noorden wordt gehouden. Het gaat over het leven van Frans van Sales. Hij was de stichter van de orde der Salesianen. Het geheel is gesitueerd in het Franse Annecy. De expositie was iedere dag tussen 1400 uur en 16.00 uur.

Zulu

Zulu

2014

In opdracht van mijn werkgever, kwekerij Ton v.d. Hoorn b.v. Heb ik een tweede Afrika schilderij gemaakt. Dit hangt in de nieuwe vestiging aan de Molenkade in Nieuwveen. De planten die wij kweken komen oorsponkelijk uit Zuid Afrika. Dit is ook de reden van het onderwerp van het schilderij.  

Afrika, Afrika.

Afrika, Afrika.

2011

Op dit schilderij staat een verzameling Afrikaanse dieren in een savanne-landschap. Dit werk is gemaakt t.g.v. het veertig jarig jubileum van kwekerij Ton v.d. Hoorn B.V. De planten die op de kwekerij geteeld worden vinden allen hun oorsprong in Afrika

Aardbeien lossen

Aardbeien lossen

2005

Mijn vader lost aardbeien bij de veiling in Roelofarendsveen, naar een zwart-wit foto uit ongeveer 1946. In opdracht van mijn broer.